Flori Cluj Napoca

In mod sigur voi folosi mai des serviciile voastre pentru rapunsurile voastre rapide si pentru atentia pe care o acordati clientilor.Va voi recomanda prietenilor mei si voi reveni si eu in curand. Va multumesc inca o data pentru intelegere
Ray, 23 Ian 2021
Multumesc tare mult! Surpriza a fost excelenta, cosul e superb! Tocmai v-ati ales cu un client nou! Un serviciu excelent, la care sincer nu m-am asteptat!
Anamaria, 9 Dec 2020
Va multumesc, sunteti foarte eficienti si prompti ca de fiecare data cand am apelat la serviciile dvs.
Adrian, 8 Feb 2021

Îți recomandăm

In materie de flori, Cluj Napoca este un adevarat paradis

 

Cand vine vorba despre flori, Cluj Napoca ti le ofera in cele mai diferite locuri: parcul Cetatuia, parcul central Simion Barnutiu, gradina botanica Alexandru Borza, peluzele de pe strazi, vazele si cosurile florarilor ambulanti. Cluj Napoca este un oras in care florile sunt la ele acasa, caci locuitorilor sai le place sa aiba un mediu curat si elegant in care sa traiasca.

 

Fie ca este vorba de aerul curat, de transportul public civilizat sau de flori, Cluj Napoca, prin cetatenii sai, nu face niciun rabat de la standardul de oras civilizat. Oamenii nu ar putea concepe viata fara parcurile lor ingrijite, care ofera numeroase clipe de relaxare adultilor, copiilor, adolescentilor, bunicilor si indragostitilor. Intreg orasul este o uriasa gradina, cu nenumarati copaci, flori si peluze inverzite.

 

Trandafirii ca un symbol al iubirii

 

Printre flori, Cluj Napoca fiind locul de intalnire a numeroase specii, trandafirii ocupa locul de onoare. Ii poti vedea in orice parc, la fel cum ii poti intalni in vaze sau aranjamente florale in florarii. Mii de trandafiri de toate marimile, formele si culorile, cu parfumul lor discret, incanta vederea si mirosul vizitatorilor acestui frumos oras.

 

Cand treci pragul unei florarii, poti admira trandafiri de toate culorile: albi, rosii, grena, roz, galben mai inchis sau mai deschis, portocalii, bej, purpurii, mov sau pestriti. Corolele lor delicate, in multiple forme, contribuie la marea varietate a acestor flori, care sunt, neindoielnic, printer cele mai cautate. Nu exista probabil barbat sau femeie care sa nu fi cumparat un trandafir pentru a-l oferi finite iubite. Trandafirul, ca in cantecul lui Gilbert Bécaud, “L’important, c’est la rose”, este floarea pasiunii, aceea care spune intotdeauna “te iubesc!”

 

Varietati de trandafiri pe care le poti gasi in florarii

 

Iata cateva dintre varietatile de trandafiri care pot fi vazute in magazinele specializate in vanzarea de flori, Cluj Napoca fiind un oras in care acest tip de comert infloreste continuu:

 

•Tahitian Sunset – o combinatie splendid de roz si bej, cu miros de anason;

 

•Julia Child – o varietate cu forma plina si miros dulceag;

 

•Teasing Georgia – un trandafir roz-bej, cu parfum puternic;

 

•Mardi Gras – multicolor, de la roz la portocaliu, si parfum usor piperat;

 

•Easy Does It – un trandafir de culoarea piersicii, cu accente roz si un parfum usor de fructe;

 

•Pat Austin – trandafir aramiu, cu parfum de ceai;

 

•About Face – de culoare portocalie, mirosind usor a mar proaspat;

 

•Wild Blue Yonder – trandafir purpuriu-roscat, cu parfum de citrice;

 

•Elle – culoare roz moderat, cu miros usor condimentat;

 

•Frankly Scarlet – culoare stacojie, de asemenea cu parfum usor condimentat;

 

•Ruby Celebration – de culoare rosu inchis, aproape de negru, desi trandafiri negri nu exista cu adevarat.

 

Ori de cate ori vizitezi pe cineva apropiat sau mergi la o pertrecere aniversara, poti oferi un buchet de trandafiri acelei persoane, ca expresie a sentimentelor pe care i le porti. Pentru a gasi buchetul perfect, este poate necesar sa intri in cateva florarii sau sa cauti pe Internet o florarie online. Poti beneficia de transportul la domiciliu al acestor minunate flori, Cluj Napoca avand sufficient de multe firme de curierat.