Flori de sarbatori

Multumesc echipei magazinuldeflori.ro pentru serviciile excelente, pentru amabilitate si disponibilitate. Nu suntem la prima colaborare si marturisesc ca voi "recidiva" cu proxima ocazie!
Mihai S, 30 Aug 2020
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 22 Mai 2020
Multumesc mult! Sunt foarte placut impresionata de rapiditatea si promptitudinea cu care reactionati la solicitarile clientilor. Aveti din partea mea oricand o recomandare pentru potentiali clienti si numai cuvinte de lauda. Toate cele bune si va voi tine la curent in legatura cu livrarea din aceasta seara.
Oana Cristina, 19 Iun 2020

Îți recomandăm

Pentru o masa festiva de sarbatori, pentru a sarbatori Valentine's Day sau o zi onomastica, aveti oferta speciala de flori online, unde veti gasi un buchet de flori perfect pentru orice ocazie.


Veti gasi flori proaspete in buchete festive pentru surpriza ideala de 8 martie, de Florii, de Craciun sau de Paste. Un buchet de trandafiri rosu pasional o vor cuceri imediat de Valentine’s Day, iar un aranjament sarbatori poate lumina orice incapere de Craciun sau de Anul Nou.


Magazinul de Flori va sta la dispozitie pentru comenzi flori, care vor fi livrate oriunde in Romania in cel mai scurt timp, prin serviciul curier flori la domiciliu.


Obiceiul de a oferi flori de sarbatori este preluat din mitologie, cand se ofereau ofrande zeitatilor. O alta explicatie ar fi intarirea semnificatiei sarbatorii. De exemplu, de Valentine’s Day se poate oferi o inima de flori sau un buchet de trandafiri rosii care semnifica iubire, iar de Craciun se poate oferi o coronita de Craciun, un aranjament cu lumanare sau un simplu aranjament sarbatori, pentru a aduce mirosul proaspat de cetina de brad sau lumina sarbatorilor de iarna.


Magazinul de Flori ofera o gama diversa de flori online pentru orice sarbatoare, in prezentari tematice care vor uimi orice destinatar.