Flori Dorohoi

Am facut trei comenzi la dumneavoastra anul acesta si pot sa spun ca am fost placut impresionata de calitatea serviciilor. Cu siguranta voi mai apela la dumneavoatsra si va voi recomanda prietenilor si colegilor. 
Cecilia G. P, 8 Feb 2021
Multumim mult! Cosul cu flori trimis este minunat, la fel si prajiturelele. Serviciul dumneavoastra este excelent, nu am vazut de multe ori asemenea serviciu pentru clienti.Inca o data multe multe multumiri!
Miryam O, 19 Ian 2021
Felicitari pentru pasiunea si profesionalismul cu care prestati serviciile voastre. Lacrimile de bucurie ale mamei cand a primit deosebitul buchet de flori de ziua ei au spus totul. Astept cu placere urmatoarea ocazie sa ii surprind pe cei dragi cu un buchet de la Magazinul de Flori. Va multumesc,
Elena P, 15 Ian 2021

Îți recomandăm

Cand vrei sa trimiti cuiva drag flori Dorohoi iti ofera sansa de a alege buchetul potrivit

 

Cand vrei sa transmiti persoanei dragi un mesaj si sa-i arati ca esti romantic, foloseste flori Dorohoi fiind unul dintre orasele in care poti intotdeauna gasi florile preferate, orasul in care s-au nascut unii dintre cei mai cunoscuti actori romani – Octavian Cotescu, Stefan Tapalaga, Dan Condurache – dar, in egala masura, un oras al florilor si al romantismului.

 

E adevarat ca femeile se plang astazi ca barbatilor prezenti in vietile or le lipseste romantismul, dar nu a fost asa intotdeauna. Oamenii s-au obisnuit sa-si faca tot felul de cadouri, dar au uitat semnificatia acestui simplu gest care este oferirea unei flori cuiva care este o persoana speciala pentru ei. Multi nu mai realizeaza ca a face un cadou romantic, precum oferirea de flori, nu presupune nici sa cheltuiesti o avere si, in multe cazuri, nici nu necesita sa spui macar un cuvant.

 

Timpurile trecute si mesajele transmise de buchetul cu flori

 

Cand vine vorba despre mesajele purtate de flori Dorohoi nu mai este ceea ce era odinioara. A face curte cuiva in acele vremuri era o chestiune de simboluri folosite pentru a exprima ganduri si sentimente, si nu presupunea sa adaugi vreun cuvant in plus. Un intreg limbaj romantic s-a nascut si s-a dezvoltat in jurul acestor simple gesturi, care erau oferirea si primirea de flori. Orice detaliu era important: tipul, marimea si modul in care florile erau oferite.

 

Toate acestea au generat categorii de semnificatii si transmiteau sentimente si intentii ale persoanei care oferea florile. Putem spune, fara a exagera, ca fiecare buchet transmitea un mesaj secret, pe care doamna care il primea stia exact cum sa-l decodifice si il diseca in fel si chip.

 

Care ar fi beneficiul reinvierii vechiului mod de a darui flori?

 

Daca oamenii ar putea sa resusciteze vechea traditie de a oferi flori Dorohoi ar deveni un loc in care florile ar fi mesajul perfect intre oameni, ar readuce romantismul in vietile lor si ar face din oferirea de flori ceva mai subtil, misterios si distractiv.

 

A alege florile potrivite pentru un buchet ar insemna atunci mult mai mult decat a lua un buchet gata facut de la hipermarket. Barbatii ar reveni la statutul lor de cavaleri si romantici fara speranta, si ar putea fi siguri ca femeile s-ar bucura de aceasta transformare.

 

Este o realitate ca, in zilele noastre, pana si femeile au cam uitat semnificatia oferirii florilor. Este rezultatul unui timp indelungat in care aceste practici au fost neglijate. Pentru a le reinvia, poti consulta un dictionar de flori, care poate fi gasit online sau in librarii. 

 

Incearca sa cumperi unul si sa-l oferi persoanei iubite. Este un cadou pe care cu siguranta il va aprecia si se va bucura sa-l foloseasca. De cate ori ii vei oferi un buchet cu flori, va fi nerabdatoare sa caute mesajul secret pe care acele flori il transmit.

 

Asigura-te ca ai si tu o copie a acelui dictionar, pentru ca buchetele tale vor fi analizate cu maxima atentie.

Cu atatea locuri de unde poti cumpara flori Dorohoi este orasul in care acesti gratiosi mesageri sunt oricand la indemana

 

E atat de usor sa alegi florile potrivite pe care sa le oferi cuiva, atunci cand stii ce semnifica ele si ce va percepe respectiva persoana din mesajul pe care il transmiti.

 

Indiferent de ocazie, poti oricand gasi cele mai potrivite flori Dorohoi oferindu-ti sansa de a exprima, cu ajutorul lor, exact acele sentimente pe care vrei sa le faci cunoscute.