Flori Focsani

Buna seara, Tin sa va felicit si sa va multumesc frumos pentru calitatea serviciului dvs.,mama mea a fost placut impresionata.Inca o data,multumiri. Toate cele bune,
Alina Iacob, 18 Feb 2021
Multumim mult ptr comenzi! Buchetele sunt foarte frumoase, iar tortul e senzational! O zi buna.
V Neagu, 22 Dec 2020
Multumesc pentru serviciul excelent și pentru poze! 
Mihaela D, 23 Dec 2020

Îți recomandăm

Daca vrei sa-ti exprimi sentimentele daruind flori Focsani este locul perfect pentru asta

 

Se spune ca o imagine este mai graitoare decat o mie de cuvinte, si este la fel in cazul in care vrei sa le spui celor dragi ce simti pentru ei prin intermediul unui buchet de flori Focsani fiind un oras foarte bogat din punct de vedere al diversitatii de optiuni. Florarii, standuri stradale si chiar posibilitatea de a comanda online buchetul sau cosul dorit - toate acestea iti stau la dispozitie.

 

Cu trecutul sau incarcat de semnificatie istorica, Focsaniul a pastrat multe din traditiile de odinioara, inclusiv dragostea locuitorilor fata de natura in general si flori in special. Crangul Petresti, Parcul Balcescu, Parcul Teatrului sunt doar cateva exemple de locuri in care te poti destinde dupa o saptamana incarcata, desfatandu-ti sufletul cu simfonia de culori si parfumuri.

 

Chiar si in cartierele de blocuri construite in anii '60 ai secolului XX, cand orasul a fost intens industrializat, exista cate un mic parculet cu locuri de joaca si rondouri ingrijite de flori Focsani fiind astfel cunoscut nu numai ca "orasul Unirii", dar si ca un loc in care frumusetea cladirilor din secolul XIX se imbina cu cea naturala a parcurilor si gradinilor publice.

 

Stiinta de a darui flori - ce sentimente exprima fiecare din ele

 

Tuturor ne face placere sa oferim, dar si sa primim flori, insa doar putini dintre noi stiu cu adevarat ce mesaje transmit acestea. Pentru ca sentimentele tale fata de destinatarul cadoului floral sa nu fie gresit interpretate, iata un mic ghid de simboluri ce ti-ar putea folosi.

 

Fericirea - In Europa, ca si in Orient, acest sentiment, mai ales fericirea in cuplu, este exprimata prin intermediul albastrelelor. Acestea sunt unele din cele mai intalnite flori Focsani fiind unul din orasele unde ele sunt disponibile in florarii ca parte a diferitelor buchete si aranjamente, dar si in stare naturala.

 

Admiratia - Floarea de lotus si camelia sunt principalele recomandari ale specialistilor, daca vrei sa exprimi acest sentiment cu ajutorul unui dar floral. Cea din urma a devenit populara in Europa dupa publicarea romanului "Dama cu camelii" a lui Dumas, desi la inceput a avut o conotatie oarecum negativa, de simbol al iubirii imposibile. Lotusul este faimos prin perfectiunea corolei sale, simbolizand si echilibrul interior.

 

Prietenia - Este unul din sentimentele ce se exprima cel mai frecvent prin daruirea de glicina, frezii dar si crini, cu toate ca acestia din urma sunt in general considerati ca fiind simbolul casatoriei. O idee inspirata ar fi sa oferi in dar nu un buchet, ci un cos continand una sau mai multe din aceste varietati de flori Focsani dandu-ti aceasta posibilitate prin numeroasele locatii de specialitate. 

 

Iertarea - Nici o expresie nu este asa de dificil de rostit ca "imi pare rau", mai ales cand ai gresit fata de cineva la care tii foarte mult. O idee foarte buna ar fi sa lasi un buchet de bujori sa vorbeasca in locul tau, exprimandu-ti astfel regretul. Zambilele sunt de asemenea un cadou floral potrivit pentru cineva fata de care ai gresit.

 

Daca esti o persoana mai tacuta sau gasesti cu greu cuvintele potrivite, poti iesi usor din incurcatura daruind flori Focsani fiind un oras in care multa lume apeleaza la acest mic, dar foarte eficient truc.