Flori nunta

Va multumesc foarte mult, buchetul a fost adorabil iar florile au fost proaspete. Nu voi uita niciodata ajutorul dat.
Nicola, 19 Oct 2020
Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 29 Noi 2020
Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 12 Iun 2020

Îți recomandăm

Unirea a doua destine este un eveniment important care poate fi sarbatorit prin buchete de flori pretioase, finisate perfect. Magazinul de Flori ofera flori pentru nunta in aranjamente spectaculoase, buchete mireasa sau buchete nasa si combinatii de buchete cu floarea miresei, pentru a sarbatori cum se cuvine o nunta.


Orice buchet de nunta poate fi comandat prin floraria online care face livrari flori la domiciliu in orice oras din Romania.


Nunta este un eveniment festiv care se face remarcat prin flori, de aceea buchetul miresei este vedeta florala a unei nunti. Pentru a face o alegere inspirata, alegeti flori de nunta prin Magazinul de Flori, unde gasiti buchete trandafiri, buchete crini sau buchete orhidee, pentru o nunta perfecta.


Culorile folosite pentru un buchet de mireasa sunt de obicei alb si crem, insa si culori mai indraznete cum ar fi rosu, portocaliu sau chiar albastru, pentru un contrast perfect cu rochia de mireasa.