Flori Ploiesti

Va multumesc ! Surpriza a fost totala ! Si incantarea, idem !
C. R, 20 Dec 2020
Multumesc mult, imi pare asa bine ca existati, nu as avea alta metoda sa trimit flori si cadouri. Mai am vreo 7 zile onomastice si alte ocazii anul asta asa ca ne auzim curand. Mersi pt. cadoul bonus, intr-adevar stiti cum sa aveti grija de clientii vostri iar eu voi fi loiala.
Anonim, 23 Dec 2020
Va multumesc pentru seriozitate, ma bucur sa mai intalnesc si oameni seriosi, e impresionant ceea ce faceti, o sa ne mai auzim pe 1 si 8 Martie, va doresc o zi buna.
Alex M, 2 Dec 2020

Îți recomandăm

Flori Ploiesti: ce ar trebui sa stii despre lalele?

 

Oricand ai nevoie de flori Ploiesti ofera multe posibilitati. Exista florarii propriu-zise in toate zonele comerciale ale orasului, dar exista si companii care preiau comenzi online si fac livrari in diverse zone ale orasului.

 

Asadar, vrei sa impresionezi o femeie. Un buchet de flori este cea mai simpla (si, de multe ori, cea mai convenabila) cale de a face acest lucru. Cine nu iubeste florile? Dar, poate trandafirii sunt prea banali. In definitiv, varietatea este intotdeauna binevenita. 

 

Asa ca, ce ai spune de niste lalele frumoase?

 

Lalelele – informatii de baza

 

Lalelele sunt plante perene, rezistand iernilor datorita bulbilor lor subterani. In fiecare primavara, o noua tulpina, cu cate o floare in varf va aparea. Serviciile de livrare flori Ploiesti ofera, de multe ori, si lalele la ghiveci. Zona de origine a lalelelor cuprinde bazinul Mediteranei, Asia Centrala si de Est, unde inca se gasesc populatii de lalele salbatice (mai ales in Asia Centrala).

 

Dar locul unde a inceput cultivarea lor este, fara indoiala, Orientul Mijlociu. Pana in zilele noastre, laleaua este floarea nationala a unor tari precum Iranul si Turcia, fiind extrem de utilizata ca model in arta decorativa. In secolul al XVI-lea, a inceput cultivarea lor in Europa si, mai ales, in Olanda, o alta tara iubitoare de lalele.  

 

In ultimele secole, au fost create o sumedenie de varietati, avand toate culorile, modelele si formele posibile. Cauta pe Internet dupa “flori Ploiesti” si vei gasi informatii despre toate tipurile de lalele disponibile in orasul tau! Dar, inainte de a cumpara lalele pentru cineva, ar fi bine sa le cunosti si simbolismul.

 

Atentie la neintelegeri

 

Semnificatiile acestor flori pot varia, de la o regiune la alta. Acest lucru poate duce la neintelegeri, daca persoana careia i le oferi apartine unei alte culturi.

 

De exemplu, lalelele rosii simbolizeaza dragostea, atat in Europa, cat si in Orientul Mijlociu. Dar, in Orient, mai ales in Iran si regiunile invecinate, mai sunt considerate si un simbol al sacrificiului – rosii precum sangele martirilor.

 

Lalelele galbene pot parea vesele pentru un european, dar pentru iranieni semnifica o dragoste fara speranta.

 

Semnificatiile lalelelor in cultura occidentala

 

Orice serviciu de livrare flori Ploiesti iti va oferi o gama variata de culori de lalele. 

 

Asa ca iata care este simbolismul diverselor culori:

 

Rosu – la fel ca si in cazul trandafirilor, inseamna o dragoste cu atat mai intensa, cu cat culoarea este mai intensa.

Roz – inseamna ca iti pasa de acea persoana si sunt perfecte pentru o prietena sau ruda.

Alb – inocenta, puritate (sunt potrivite pentru nunti), dar si iertare. Asa ca daca vrei sa ceri sau sa oferi iertare, lalelele albe sunt prima optiune.

Crem – inseamna un angajament.

Purpuriu – culoarea regalitatii, in trecut, este o alegere perfecta pentru o nunta, dar si intr-un buchet de primavara, ca simbol al renasterii.

Galben – pentru majoritatea europenilor moderni, un buchet de lalele galbene transmite veselie. Totusi, nu uita de semnificatia initiala, aceea de dragoste imposibila!

Vargat – lalelele vargate sunt superbe, la fel ca si ochii ei. 

 

Cel putin aceasta este semnificatia lor. Exista o multitudine de astfel de soiuri. Doar cauta “flori Ploiesti” pe Internet!