Flori Vaslui

Vroiam doar sa va spun cat de fantastici sunt trandafirii care i-ati trimis mamei mele!!! Bravo!!! si multe multumiri
Ioana, 8 Feb 2021
Am facut trei comenzi la dumneavoastra anul acesta si pot sa spun ca am fost placut impresionata de calitatea serviciilor. Cu siguranta voi mai apela la dumneavoatsra si va voi recomanda prietenilor si colegilor. 
Cecilia G. P, 26 Dec 2020
Va multumesc frumos!!!! A ajuns comanda foarte  repede, sunt impresionat! Felicitari pt promtitudine!
Andrei, 21 Dec 2020

Îți recomandăm

Arata-i mamei tale cat de mult o iubesti oferindu-i tot timpul flori Vaslui fiind un oras bogat in oferte si locatii specializate

 

Mama este una din cele mai importante persoane din viata fiecaruia dintre noi, si una din cele mai simple, dar totodata cele mai graitoare modalitati de a-i demonstra ce mult o apreciezi este sa-i oferi flori Vaslui fiind un oras in care un mare numar de oameni aleg sa isi exprime iubirea fata de persoana care le-a dat viata prin acest gest. 

 

Creeaza ocazii pentru a-i darui flori mamei

 

Nu trebuie sa astepti sa vina ziua ei de nastere sau onomastica, 8 Martie sau Craciunul pentru a-i oferi mamei tale flori in dar, pentru ca nu ai nevoie de un pretext ca sa o rasplatesti pentru iubirea pe care o revarsa asupra ta in fiecare moment, zi de zi.

 

De exemplu, poti sa o astepti cu o masa preparata de tine cand vine obosita de la serviciu, sau chiar sa o scoti la unul din restaurantele selecte din oras, cum ar fi cel al hotelului "Europa", cel al pensiunii "Tosca" sau cel de pe langa pensiunea "Curtea Domneasca". Placuta surpriza va fi completata de un buchet de flori Vaslui fiind un oras plin de florarii si standuri special amenajate in piete sau supermarketuri, asa ca ai de unde alege.

 

O alta buna punere in scena pentru floarea sau buchetul pe care vrei sa-l oferi mamei este sa te trezesti, macar o data, inaintea ei, sa-i pregatesti micul dejun sau cafeaua si sa-i pui darul floral si un mic biletel alaturi. Desi, in general, astfel de gesturi sunt rezervate partenerului sau partenerei de viata, nu este nici un motiv pentru ca mamele sa nu poata fi si ele rasfatate in acest fel de fii si fiicele lor.

 

Garoafa - "floarea mamei"

 

Garoafa este una dintre cele mai intalnite flori Vaslui fiind unul din orasele in care multi oameni o considera cea mai potrivita pentru a fi oferita in dar mamei. De altfel, acest fel de a percepe garoafa nu este specific doar moldovenilor sau romanilor, ci este comun multor popoare. El isi are radacina intr-o veche legenda crestina potrivit careia lacrimile Maicii Domnului, varsate cand Iisus a fost rastignit, s-au preschimbat in garoafe.

 

Originea garoafei se pierde in negura vremurilor, dar se crede ca ea vine din Grecia antica, fiind initial cunoscuta sub numele de "Dianthus", care inseamna "floare de dragoste". In vaza, garoafa poate supravietui o mare perioada de timp, mentinandu-si proapat coloritul tulpinii si florii, acesta fiind, alaturi de subtilul parfum de cuisoare si forma corolei, ce aduce intrucatva cu cea a trandafirului, unul din motivele pentru care este atat de apreciata.

 

Roz, rosu, alb, dar si galben sunt culorile cele mai frecvent intalnite la aceste flori Vaslui fiind unul din orasele in care toate varietatile mentionate sunt disponibile in aproape orice florarie. Fiecare din aceste culori are o semnificatie aparte, ajutandu-va sa va exprimati sentimentele fata de persoana careia i le oferiti.

 

Astfel, garoafa alba este o urare de noroc, dar ea exprima si puritate, pe cand cea roz simbolizeaza recunostinta. Nuantele deschise de rosu semnifica admiratie, pe cand un buchet de garoafe rosu inchis transmite sentimentele de dragoste sincera, profunda. 

 

Indiferent ca este vorba de un buchet, un aranjament sau chiar un singur fir, nu inceta niciodata sa-ti declari dragostea, admiratia si aprecierea fata de mama ta daruindu-i flori Vaslui fiind un oras in care acest frumos obicei devine din ce in ce mai raspandit.