Livrare Flori Cluj Napoca

Mii de multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care a-ti dat dovada! Buchetul de flori si tortul au fost superbe iar mama a fost super incantata de surpriza!
Teodora, Londra, 22 Dec 2020
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 12 Ian 2021
Multumesc pentru livrari. Ați fost minunați.
Adriana F, 13 Dec 2020

Îți recomandăm

Livrare flori - Cluj Napoca este un oras in care activeaza mai multe firme cu acest specific

 

Daca admiri multitudinea de specii de flori si culori expuse in florarii si la stand-urile vanzatorilor ambulanti, o sa-ti dai seama ca pentru serviciile de livrare flori Cluj Napoca beneficiaza de ofertele multor firme care isi aduc marfa de peste granita. 

 

Exista firme care se ocupa cu transportul plantelor intre diferite zone ale planetei. Principalul producator de plante, Olanda, ca prima sursa de flori taiate, dar si de plante ornamentale in ghivece, este un punct de plecare pentru firmele de livrare flori Cluj Napoca fiind una dintre destinatiile in care ajung anual milioane de astfel de flori si plante in ghivece, fie in florarii, fie la vanzatorii de la colt de strada.

 

Asia de sud-est este, de asemenea, o sursa importanta de plante exotice. Orhideele sunt aduse cu precadere din aceasta zona si ii fac fericiti pe sute de mii de clienti care, cu treizeci de ani in urma, le puteau admira doar in gradini botanice, asa cum este gradina botanica Alexandru Borza din Cluj Napoca.

 

Tari din Africa, precum Etiopia si Kenya, sunt de asemenea exportatoare de flori taiate si plante in ghivece, dar niciuna dontre aceste tari nu se poate compara cu Olanda, care este furnizorul numarul unu pe plan mondial.

 

Sunt mai multe aspecte de luat in calcul cand vine vorba de o livrare flori Cluj Napoca avand mai multe companii care folosesc fie mijloace de transport rutiere, ca, de exemplu, camioane, fie aeriene, atunci cand distantele sunt prea mari, cum este cazul transportului din Asia de sud-est in Europa.

 

Riscuri asociate cu exportul si importul de flori taiate si plante in ghiveci

 

Exista mai multi factori care fac operatiunile de import-export riscante:

 

•Florile s-ar putea ofili si ar putea muri ca urmare a unor conditii de transport incorecte; 

 

•Anumite plante pot fi infestate si pot reprezenta o importanta sursa de risc pentru sanatatea animalelor si a oamenilor;

 

•Multe flori se deterioreaza in timpul transportului, poducand pierderi semnificative care se reflecta ulterior in pretul ridicat al florilor pe piata. 

 

Orice firma de transport serioasa ia toate masurile necesare pentru a preveni deteriorarea materialului floral, cum ar fi reguli stricte de manipulare, angajatii fiind avertizati sa trateze plantele cu atentie si sa evite deteriorarea lor.

 

Conditiile pentru importul si exportul plantelor difera de la o tara la alta, depinzand de legislatia nationala. De exemplu, importul plantelor asociate cu productia de droguri, cum este canabisul, poate fi sanctionat de legea nationala in multe state.

 

Cand vine vorba de companii de livrare flori Cluj Napoca este acoperit de doua tipuri de astfel de companii. Un prim tip se refera la importul plantelor, acestea fiind aduse din strainatate si trecand prin serviciul vamal, unde continutul vehiculului este verificat pentru a se vedea daca exista plante interzise in interior, daca cele transportate sunt contaminate sau daca documentele care insotesc transportul sint in ordine. Al doilea tip priveste transportul florilor taiate, al aranjamentelor florale si al plantelor in ghivece catre clienti florariilor, ca urmare a comenzilor plasate de clientii.

 

Pentru companii si persoane private din orasul situat la poalele Feleacului, sunt foarte importante serviciile de livrare flori Cluj Napoca fiind un oras in care solicitarile de transport de plante la diferite destinatii sunt frecvente, si pe care firmele de transport le executa in intervale de timp rezonabile si la preturi accesibile.