Livrare Flori Iasi

Draga Stefan Voiam sa va multumesc pentru serviciile extraordinare ale Magazinului de flori. In special acum in perioada pandemiei, florile au fost mediul de comunicare cu cei dragi, mai ales pentru noi asa de la distanta. Anul acesta cred ca am facut vreo 6 comenzi (& counting). Cea de ieri, facuta de sotul meu mamei lui s-a lasat cu lacrimi multe :) Mai urmeaza si sf Maria acum imediat.
Stefania L, 10 Iul 2020
Datorita domnului Stefan si echipei dumnealui am reusit sa ii fac un cadou frumos mamei mele la implinirea venerabilei varste de 85 ani. Avand in vedere ca eu sunt stabilita in USA din 1998, Magazinul de Flori al domnului Stefan a actionat eficient si cu promptitudine la livrarea unui buchet de flori, tort si un ursulet foarte dragut. Am comandat un cub cu frezii multicolore care i-a umplut sufletul de bucurie mamei mele(freziile fiind florile ei preferate). Parfumul lor umple camera de un iz placut. Tortul Diplomat pe care l-am comandat este foarte proaspat si gustos, iar ursuletul pe care mama l-a numit Titi sta langa ea si ii aminteste de mine. Va multumesc domnule Stefan! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. De altfel mai am deja doua comenzi in derulare pentru 8 Martie. Recomand Magazinul cu flori tuturor celor aflati la distanta care vor sa faca un cadou frumos. Cu mare drag si respect,
Raluca Mascov, 21 Mar 2020
Vroiam doar sa va spun ca sunt foarte impresionata de firma voastra. Tot ceea ce spuneti despre produsele voastre este adevarat. Orhideele au fost atat de proaspete ca au rezistat mai mult de o luna.
Diana, 15 Sep 2020

Îți recomandăm

Cauta online “livrare flori Iasi” si surprinde-ti iubita!

 

Daca ai un calculator conectat la internet si vrei sa iti surprinzi iubita, deschide acum un motor de cautare si acceseaza “livrare flori Iasi”. Sunt deja o multime de florarii care au trecut la prestarea de servicii in mediul virtual, precum si la livrarea florilor la domiciliu. Sigur, inca nu este iesit din uz mersul la florarie si alesul florilor din recipientele in care sunt tinute. De asemenea, sunt foarte multe persoana care prefera, inca, sa duca personal buchetele pentru persoanele alese. Daruitul unei flori este un lucru plin de insemnatate, care induioseaza inima oricarei femei, asa ca barbatii constituie clientela majoritara a florariilor. 

 

Exista, insa, si situatii cand nu poti face asta. Sa zicem, spre exemplu, ca ai un job solicitant, care iti ocupa tot timpul, iar asta face ca drumul la florarie sa fie imposibil de parcurs. De asta si-au dat seama si multi dintre comerciantii de flori, asa ca au trecut in mediul virtual. Astfel, ei iti pun la dispozitie aceleasi buchete si aceleasi flori de care te poti bucura in magazinul de la coltul strazii. Singura diferenta este ca online este mult mai comod si mult mai usor sa alegi buchetul potrivit. Cand cauti un serviciu de livrare flori Iasi este orasul potrivit pentru asa ceva. Acest tip de serviciu se dezvolta din ce in ce mai mult. 

 

Pe langa servicii de livrare flori Iasi ofera si expertiza unor florari priceputi, care nu au nimic in comun cu multitudinea de firme mici despre care nu ai auzit nimic sau cu vanzatorii ambulanti care te agaseaza uneori. Cel mai important lucru este sa iti dai seama ca nicio firma nu seamana cu alta. Spre exemplu, exista florarii propriu zisi, care au avantajul de a cunoaste foarte multe lucruri despre flori, despre buchete, despre ornamente, etc. Ei au inceput sa primeasca astfel de comenzi online ori singuri ori in parteneriat cu alte persoane fizice, mai ales daca au si un sediu la dispozitie. 

 

Exista si importatorii de flori, care se ocupa si ei de livrare flori Iasi fiind un oras care importa destul de mult din tarile vecine. Astfel, de la un importator poti cumpara flori pe care nu le gasesti cu usurinta in alte florarii din Romania, cum ar fi lalelele olandeze. Mai exista, insa, o categorie si anume vanzatorii online. Asa numitii retaileri. Ei se ocupa de tot, de alegerea florilor, de aranjarea lor in buchete, de livrarea lor, etc. Au si preturi foarte mici, pentru ca nu sunt conditionati de plata unor chirii imense pentru spatiile in care isi desfasoara activitatea. De asemenea, eficienta lor este maxima, pentru ca beneficiaza de relete de distributie extinse, putand livra atat in oras, cat si in afara orasului. 

 

Totusi, atunci cand faci o comanda, este bine sa verifici online daca exista plangeri in ceea ce priveste serviciile de livrare flori Iasi avand destui oameni care sunt greu de multumit, pentru ca firmelor le este greu sa acopere zone de distributie extinse, in loc de mici cartiere, asa cum fac florariile de colt de strada.