Livrari flori la domiciliu

Buna Seara Domnule Stefan, Va multumesc foarte mult pentru tot efortul depus in realizarea acestei livrari. Surpiza si efectul au fost deosebite. Ca de fiecare data ati facut totul posibil ca rezultatul sa fie cel asteptat. Va multumesc
MARK S, 16 Aug 2020
Va multumesc frumos!!!! A ajuns comanda foarte  repede, sunt impresionat! Felicitari pt promtitudine!
Andrei, 1 Mai 2020
Sunt foarte multumita de comanda eu si Mama de asemenea. Mi-a trimis poza , impecabil va Multumesc mult !! Voi mai reveni cu comenzi !!
Simona S, 15 Sep 2020

Îți recomandăm

Atunci cand vrei sa-i faci o surpriza pe care nu o poate banui sau cand vrei sa fii primul care o felicita, ii multumeste sau ii ureaza ”La multi ani”, poti alege un buchet de flori care i se potriveste, iar floraria online preferata se ocupam de restul.


Florile sunt atent selectionate, intrucat Magazinul de Flori foloseste doar flori naturale. Trimite un buchet de flori la orice adresa din Romania. Incepe printr-o simpla comanda flori direct de pe site, iar buchetul sau cosul de flori ales va fi livrat in cel mai scurt timp prin serviciul livrari flori la domiciliu. Esti sigur ca buchetul pentru orice urare ajunge in stare proaspata, intr-o prezentare florala impecabila.


Un buchet de flori poate fi daruit persoanelo dragi pentru a transmite un mesaj de afectiune in cel mai delicat mod: prin flori proaspete. Un destinatar care primeste flori la domiciliu este complimentat in cel mai frumos mod, cu un cadou din flori naturale menite sa aduca prospetime si culoare in orice incapere.


Magazinul de Flori face livrari flori in orice oras din Romania, prin reteaua de florarii locale din toata tara, care livreaza buchete si cosuri flori in stare impecabila.