Super-ofertă clienti Magazinul De Flori

Draga Stefan Voiam sa va multumesc pentru serviciile extraordinare ale Magazinului de flori. In special acum in perioada pandemiei, florile au fost mediul de comunicare cu cei dragi, mai ales pentru noi asa de la distanta. Anul acesta cred ca am facut vreo 6 comenzi (& counting). Cea de ieri, facuta de sotul meu mamei lui s-a lasat cu lacrimi multe :) Mai urmeaza si sf Maria acum imediat.
Stefania L, 27 Sep 2020
Totul a fost perfect pana in cel mai mic detaliu. Pana si domnul acela care a facut livrarea a avut un adevarat rol in surpriza. Florile sunt superbe!... si aveti inca un client fidel.
Stefan Tintila, 8 Feb 2020
Va trimit acest email pentru ca am fost placut impresionat de calitatea serviciilor dvs. Sfaturi, rabdare si mai ales consecventa. Mai rar in Romania zilelor noastre. Va multumesc din suflet!
Anonim, 12 Iul 2020

Îți recomandăm

Am realizat aceasta pagina pentru tine, clientul Magazinul de Flori pentru a-ti multumi ca ai fost alaturi de noi pe parcursul dezvoltarii noastre. 

 

Ti-am pregatit 4 produse cu preturi speciale doar pentru tine. Accesul catre aceste produse se poate face doar prin intermediul mailului primit de la noi, astfel poti profita de flori sau alte produse la un pret special.

 

Iti multumim!